artikel

Möte med Ulla Andersson

Måndagen den 9 november gästar Vänsterpartiets vice ordförande, ekonomiska talesperson och riksdagsledamot, Ulla Andersson Örebro. Dagen kommer att innehållaUlla-Andersson-300x169ett brett spektrum av aktiviteter för Ulla och lokala vänsterpartister. Bland annat kommer Ulla att träffa företrädare från fackförbund.

Måndagen den 9 november gästar Vänsterpartiets vice ordförande, ekonomiska talesperson och riksdagsledamot, Ulla Andersson Örebro. Dagen kommer att innehållaett brett spektrum av aktiviteter för Ulla och lokala vänsterpartister. Bland annat kommer Ulla att träffa företrädare från fackförbund.

– På kvällen hålls ett öppet möte där allmänheten är välkommen att inspireras och lära sig mer om Vänsterpartiets ekonomiska politik. Ulla Andersson kommer bl.a. att berätta om Vänsterpartietsviktiga välfärdsreformer i budgetförhandlingarnasamt tydligt visa hur vår politik leder till mer jämlikhet, jämställdhet och gynnar klimatet samtidigt som den skapar nya arbetstillfällen i Sverige.

När: Måndag 9 november kl 19:00
Var: ABF Örebro, Fredsgatan 18

Vänsterpartiet har fått igenom viktiga välfärdsreformer i budgetförhandlingarna. Nu vill vi fortsätta att bygga ut välfärden. Men för att det ska bli verklighet behöver vi tillsammans med andra bygga en stark och bred opinion för en politik för minskade klyftor och investeringar i välfärden.

Missa inte chansen ta del av det senaste inom vår politik och ha möjlighet att ställa dina frågor.

Varmt välkomna önskar Vänsterpartiet Örebro län

Kopiera länk